
اسپلینت و تامپون در عمل بینی چیست؟
اسپلینت و تامپون در عمل بینی یا این که گچ بینی در واقع یک آتل پلاستیکی می باشد که از بینی شما مراقبت می نماید و به استخوان و غضروف های بینی یاری می نماید تا زمان ترمیم از جایشان تکان نخورند . اسپلینت بعد از پایان فعالیت جراحی بینی روی بینی گذارده میشود و یک هفته بعداز عمل برداشته میشود . درین یک هفته بایستی احتیاط فرمائید اسپیلینت تر نشود . تر شدن اسپیلینت منجر شل شدن آن میشود و احتمال دارد نتیجه عمل را تحت تاثیر قرار بدهد پس دراین بازه زمانی از حمام دوری فرمائید یا این که در صورتی سماجت بر حمام دارید , گردن به پایین مورد شستشو قرار گیرد .

اسپلینت و تامپون در عمل بینی
چنانچه اسپلینت تر شود پوست بینی در گیر خارش و سوزش می گردد و دراین یک هفته تحمل اسپلینت برای مریض طاقت فرسا خواهد شد . همینطور احتمالا که اسپلینت شل شود و قبل از پایان یک هفته از روی بینی جدا شود . مش یا این که تامپون از جنس گاز استریل است و بعداز آغشته شدن به پماد تتراسایکلین پس از جراحی در داخل بینی به منظور جلوگیری از خون ریزی قرار میگیرد . تامپون یا این که مش بعد از آن ازسه روز از جراحی به وسیله خود مریض از بینی بیرون میشود . میزان تامپون نهاده شده در بینی مریض بسیار کوتاه میباشد و مریض نباید از بیرون نمودن تامپون به وسیله خودش حس نگرانی نماید . این نکته ایست که بعداز کار بوسیله پرستار به مریض بازگو می گردد .
در هنگامی که تامپون در بینی دارید , تنفس از روش بینی مشکل است . به همین جهت با دهانتان بایستی نفس بکشید . برای جلوگیری از کم آبی دهن میل کردن مایعات پیشنهاد می شود . خونی شدن تامپون و ریختن روی پانسمان زیر بینی طبیعی و معمولی میباشد مگر اینکه به صورت مداوم باشد و خون از بینی به طور قطره قطره چکه نماید که دراینحالت مریض بایستی به پزشک معالج خویش مراجعه کند . در صورت عدم دسترسی به دکتر به بخش اورژانس بیمارستان مراجعه نماید تا مشکل به وسیله پرستاران برطرف گردد . بعداز برداشتن تامپون نفس کشیدن راحت تر میشود , البته به دلیل وجود ورم , تنفس از روش بینی تا یک هفته ( تا برداشتن گچ بینی ) مشکل است که با تجویز داروهای متبوع و استفاده از قطره بینی مریض در تنفس کمی راحت تر میگردد .
اطلاعات بیشتر در عمل بینی در مشهد